06-23860612 anouk@newlife4you.nl

Gezonde medewerkers

Gezonde medewerkers

Veel bedrijven zien steeds vaker in dat een gezonde medewerker van essentieel belang is voor het succes van een bedrijf. Medewerkers die een gezonde levensstijl hanteren zitten beter in hun vel en dit komt tot uiting in een hogere arbeidsproductiviteit, lager ziekteverzuim en een hogere medewerkerstevredenheid. Om deze reden worden er steeds mee activiteiten geïnitieerd t.b.v. gezonde en vitale medewerkers.

Een andere reden om meer activiteiten rondom te medewerkers te faciliteren is dat het in de aankomende jaren steeds moeilijker gaat worden om (goede) medewerkers binnen te halen, hierin zien we dat bedrijven zich graag willen onderscheiden t.o.v. de concurrentie door extra secundaire voorwaarden te bieden. Het aanbieden van orthomoleculaire therapie is hier een voorbeeld van. De visie hierachter is dat de kosten worden terugverdiend door het verhogen van de arbeidsproductiviteit en een lager ziekteverzuim per medewerker.

New Life 4 You

New Life 4 You is gespecialiseerd in een zeer persoonlijke & klantgerichte aanpak en heeft als doel om jou te helpen bij het bereiken van een klachtvrij, natuurlijk gezond en fit leven.

Ready for
a ‘new life’?

Neem contact op via ons contactformulier of:

Bel ons op

06-23860612

Stuur ons een mail

anouk@newlife4you.nl

7 + 15 =