06-23860612 anouk@newlife4you.nl

Voedingsdeskundige in Heerhugowaard

Zoals u waarschijnlijk weet is goede voeding essentieel om uw lichaam gezond te houden. Heeft u last van klachten die maar niet over willen gaan? Of wilt u graag zo gezond mogelijk leven? Dan zult u zeker baat hebben bij de hulp van de voedingsdeskundige in Heerhugowaard. New Life 4 You streeft ernaar om klachten te verhelpen en om u goed in uw vel te laten zitten.

De aanpak van de voedingsdeskundige in Heerhugowaard

Het opstellen van een dieet zal altijd moeten gebeuren in overleg met u. Elk lichaam is anders, waardoor er voor iedereen een dieet op maat gemaakt zal moeten worden. De voedingsdeskundige in Heerhugowaard start daarom altijd met een eerste consult. Dit consult is bedoeld om uw wensen en eventuele klachten te bespreken. Wilt u bijvoorbeeld meer energie hebben? Of heeft u last van darmklachten of hart- en vaatziekten waar u graag van af wilt? Het dieet wordt op basis van deze punten opgesteld. Wij kunnen zo bepalen bij welke voedingsstoffen uw lichaam het meeste baat zal hebben. Soms raden we u ook aan om voedingssupplementen in te nemen. Wij kiezen alleen voor supplementen als het erg lastig is om de benodigde hoeveelheid van een voedingsstof via natuurlijk voeding binnen te krijgen. Na het eerste consult plannen we een afspraak. U kunt ons vertellen hoe het dieet u is bevallen en welke verbeteringen u heeft gemerkt. We kunnen daardoor het dieet nog beter op u afstemmen.

Wilt u een afspraak maken met de voedingsdeskundige in Heerhugowaard?

Voor het maken van een afspraak met de voedingsdeskundige in Heerhugowaard kunt u telefonisch contact opnemen, het contactformulier invullen of een mail sturen. Ons telefoonnummer is 06-23860612 en ons e-mailadres is anouk@newlife4you.nl. Heeft u vragen over onze aanpak? Dan mag u natuurlijk ook gerust contact opnemen!

New Life 4 You

New Life 4 You is gespecialiseerd in een zeer persoonlijke & klantgerichte aanpak en heeft als doel om jou te helpen bij het bereiken van een klachtvrij, natuurlijk gezond en fit leven.

Ready for
a ‘new life’?

Neem contact op via ons contactformulier of:

Bel ons op

06-23860612

Stuur ons een mail

anouk@newlife4you.nl

11 + 9 =