06-23860612 anouk@newlife4you.nl

Voedingskundige in Alkmaar

Heeft u last van bepaalde klachten? Of wilt u gezonder door het leven gaan? Schakelt u dan de hulp in van de voedingsdeskundige in Alkmaar. Bij New Life 4 You zetten wij voeding in om u beter in uw vel te laten zitten. Dankzij onze persoonlijke aanpak hebben wij al vele mensen kunnen helpen.

Waarmee kan de voedingsdeskundige in Alkmaar u helpen?

U kunt om diverse redenen de hulp van de voedingsdeskundige in Alkmaar inschakelen. Heeft u last van lichamelijke klachten, zoals hart- en vaatziekten, hormonale klachten of darmklachten? Of bent u depressief? Bij zulke klachten speelt voeding een belangrijke rol. Gezonde voeding is van groot belang voor uw gezondheid. Bepaalde klachten kunnen ontstaan door een tekort aan voedingsstoffen. Het kan ook zijn dat u graag goed voor uw lichaam wilt zorgen. Bij New Life 4 You gaan we u helpen door een passend dieet op te stellen. Uiteraard bespreken we eerst welke klachten en wensen u heeft. We stellen op basis van het eerste consult een dieet op dat bestaat uit gezonde voedingsmiddelen. Deze bevatten de voedingstoffen die uw lichaam nodig heeft. Het kan zijn dat wij eveneens supplementen aanraden, aangezien het soms erg lastig is om de benodigde voedingstoffen uit natuurlijke producten te halen. De supplementen kunt u zien als een aanvulling op het dieet. Na enkele weken zien we u terug om te bepalen of het dieet voor het gewenste effect heeft gezorgd. Op basis van uw bevindingen kunnen we het dieet eventueel aanpassen.

Een afspraak maken met de voedingsdeskundige in Alkmaar

Wilt u een afspraak maken met de voedingsdeskundige in Alkmaar? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt bellen naar 06-23860612 of een mail sturen naar anouk@newlife4you.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen. Natuurlijk mag u tevens contact opnemen als u vragen heeft.

New Life 4 You

New Life 4 You is gespecialiseerd in een zeer persoonlijke & klantgerichte aanpak en heeft als doel om jou te helpen bij het bereiken van een klachtvrij, natuurlijk gezond en fit leven.

Ready for
a ‘new life’?

Neem contact op via ons contactformulier of:

Bel ons op

06-23860612

Stuur ons een mail

anouk@newlife4you.nl

4 + 13 =