06-23860612 anouk@newlife4you.nl

Voeding in Alkmaar

Mensen hebben voeding nodig om in leven te blijven, maar hoe weet u nu of u de juiste voedingsmiddelen tot u neemt? New Life 4 You geeft u graag advies over voeding in Alkmaar. Wij helpen mensen die hun gezondheid willen verbeteren en/of van bepaalde lichamelijke of mentale klachten af willen komen.

Het belang van goede voeding in Alkmaar

Soms wordt het belang van goede voeding onderschat. We kiezen er bijvoorbeeld voor om naar de dokter te gaan en medicijnen te nemen, terwijl voeding ook een goede oplossing zou kunnen zijn. Bij New Life 4 You helpen we regelmatig mensen die al op verschillende manieren van hun klachten af probeerden te komen. Het kan daarbij gaan om mensen met lichamelijke klachten zoals fibromyalgie, schildklierklachten, darmklachten en auto-immuunziekten. Ook mensen met een depressie hebben baat bij goede voeding in Alkmaar. Dankzij onze ervaring als orthomoleculaire diëtisten kunnen wij deze problemen verminderen of volledig verhelpen. Uw lichaam gebruikt voeding om zichzelf te herstellen. Daarnaast heeft uw lichaam de juiste voeding nodig voor een optimale gezondheid. We plannen graag een eerste consult in zodat we uw klachten en wensen door kunnen nemen. Wij nemen hier de tijd voor, aangezien dit gesprek de basis van het dieet vormt. Het dieet zal voornamelijk uit gezonde voedingsmiddelen bestaan. Mocht u de aanbevolen hoeveelheid van een bepaalde voedingsstof niet binnen kunnen krijgen via natuurlijke voeding, dan vullen wij het dieet aan met supplementen.

Wilt u meer weten over voeding in Alkmaar?

U mag altijd contact opnemen als u een afspraak wilt maken of als u vragen heeft over ons advies over voeding in Alkmaar. Via onze website kunt u het contactformulier invullen. U kunt ook bellen via 06-23860612 of naar anouk@newlife4you.nl een mail sturen. Wij helpen u graag!

New Life 4 You

New Life 4 You is gespecialiseerd in een zeer persoonlijke & klantgerichte aanpak en heeft als doel om jou te helpen bij het bereiken van een klachtvrij, natuurlijk gezond en fit leven.

Ready for
a ‘new life’?

Neem contact op via ons contactformulier of:

Bel ons op

06-23860612

Stuur ons een mail

anouk@newlife4you.nl

12 + 12 =