06-23860612 anouk@newlife4you.nl

Over mij

Mijn naam is Anouk Michies en woon samen met mijn gezin in Zuid-Scharwoude.
Ik ben getrouwd met Mark en in 2013 en 2016 zijn onze kinderen Joey & Jake geboren.

De reden waarom ik orthomoleculaire geneeskunde ben gaan studeren is omdat er in het verleden iets heftigs gebeurd is dat mijn leven flink op z’n kop heeft gezet. Mijn oudste zoon Joey (staat samen met mij op de foto) is een aantal keer uit het niets neergevallen, waarbij hij schokkend op de grond lag en zijn ogen volledig weggedraaid waren. Ik schrok me kapot en beide keren raakten we met gillende sirenes naar het ziekenhuis. Daar eenmaal aangekomen was iedereen zeer vriendelijk en behulpzaam en werden er meerdere onderzoeken door de neuroloog uitgevoerd, maar de uiteindelijke conclusies was dat men niet weet waardoor het is ontstaan, hoe we het zouden kunnen tegengaan en of het nog vaker zou kunnen gebeuren. Al met al stonden we buiten zonder enige diagnose, maar wel met een zoontje die nog steeds klaagde over buikpijn en hoofdpijn, grauw in zijn gezicht was en ontzettend moe.

Ik besloot om zelf op onderzoek uit te gaan en kwam al snel uit bij een orthomoleculair therapeut. De behandelingen sloegen erg goed aan. Na een aantal weken zag ik al verbetering en na 3 maanden was Joey weer klachtvrij. Hij is nu vrolijker, fitter en sterker dan ooit tevoren!

Dus door mijn ervaring ben ik zo enthousiast over orthomoleculaire therapie geworden dat ik daar alles over wilde weten en ben ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde gaan volgen. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen (volwassenen en kinderen) te helpen om klachtvrij, fit en gezond door het leven te gaan!

A new life for you!

New Life 4 You

New Life 4 You is gespecialiseerd in een zeer persoonlijke & klantgerichte aanpak en heeft als doel om jou te helpen bij het bereiken van een klachtvrij, natuurlijk gezond en fit leven.

Ready for
a ‘new life’?

Neem contact op via ons contactformulier of:

Bel ons op

06-23860612

Stuur ons een mail

anouk@newlife4you.nl

5 + 8 =