06-23860612 anouk@newlife4you.nl

Schildklierklachten

Wat zijn schildklierklachten?

De schildklier is een klein vlindervorming orgaan, dat zich onderin de hals bevindt, tegen de luchtpijp aan. Het orgaan bestaat uit een linkerkwab en een rechterkwab. Op het moment dat je slikt, kun je de schildklier voelen zitten aan weerszijden van de adamsappel. De schildklier wordt geactiveerd door schildklier stimulerend hormoon dat in je hypofyse wordt aangemaakt en het produceert schildklierhormonen welke nodig zijn voor de groei, de ontwikkeling van het verstandelijk vermogen en vele stofwisselingsprocessen in het lichaam. Het komt geregeld voor dat als gevolg van een schildklieraandoening de schildklier te veel of juist te weinig schildklierhormoon aanmaakt. Het blijkt dat maar liefst vijf procent van de Nederlanders een schildklieraandoening heeft. Schildklierafwijkingen en -ziekten komen meer voor bij vrouwen dan bij mannen.

Schildklierklachten kunnen uw leven behoorlijk beïnvloeden. De schildklier maakt het schildklierhormoon aan. Dit is belangrijk voor veel functies in het lichaam, zoals de hartslag, bloeddruk, groei, energie, verbranding van vetten en uw gemoedstoestand. Als uw schildklier te langzaam werkt, kunt u extreem moe zijn en moeite hebben met afvallen. Wanneer de schildklier te snel werkt, kunt u zich erg opgejaagd voelen en moeilijk in slaap komen.

Overzicht klachten

Hieronder zijn veel voorkomende klachten weergegeven, deze klachten zijn vaak goed behandelbaar en te verhelpen met orthomoleculaire therapie.

New Life 4 You

New Life 4 You is gespecialiseerd in een zeer persoonlijke & klantgerichte aanpak en heeft als doel om jou te helpen bij het bereiken van een klachtvrij, natuurlijk gezond en fit leven.

Ready for
a ‘new life’?

Neem contact op via ons contactformulier of:

Bel ons op

06-23860612

Stuur ons een mail

anouk@newlife4you.nl

4 + 5 =