06-23860612 anouk@newlife4you.nl

Overige klachten

Overige klachten

Ongeveer 50% van de Nederlandse bevolking heeft een chronische ziekte. Dit blijkt uit onderzoek van het Rijksinstituut van de Volksgezondheid. Het is de verwachting dat dit percentage de komende jaren stijgt. Veel aandoeningen hebben een relatie met leefstijl, zoals overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten en darmklachten. Het is mogelijk om de trend van het groeiend aantal chronisch zieken te doorbreken, als veel mensen overgaan op een gezondere leefstijl. Dit is niet alleen de sleutel naar het verlagen van de kosten van de zorg, maar vooral naar een verbetering van de kwaliteit van leven.

Veel klachten komen voort uit problemen in de darmen. Ook klachten, waarvan in eerste instantie niet gedacht wordt aan de darm, zoals migraine, eczeem of depressies, hebben vaak een relatie met de gezondheidssituatie van uw darmen. Deze gezondheidsklachten zijn heel vaak goed te behandelen, door een integrale aanpak. Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

Overzicht klachten

Hieronder zijn veel voorkomende klachten weergegeven, deze klachten zijn vaak goed behandelbaar en te verhelpen met orthomoleculaire therapie.

New Life 4 You

New Life 4 You is gespecialiseerd in een zeer persoonlijke & klantgerichte aanpak en heeft als doel om jou te helpen bij het bereiken van een klachtvrij, natuurlijk gezond en fit leven.

Ready for
a ‘new life’?

Neem contact op via ons contactformulier of:

Bel ons op

06-23860612

Stuur ons een mail

anouk@newlife4you.nl

15 + 14 =