06-23860612 anouk@newlife4you.nl

Hormonale klachten, PMS, menopauze

Hormonale klachten, PMS, menopauze

Hormonen sturen onder meer de stofwisseling, de groei en het immuunsysteem. Ze spelen een rol bij bijna alle fysieke klachten, ziekten, gedragsstoornissen en verouderingsverschijnselen. Hormonen bepalen ook hoe veel energie je verbruikt en zijn daarnaast van invloed op jouw humeur, bijvoorbeeld tijdens zwangerschap of vlak voordat je ongesteld moet worden. Verder bepalen hormonen of er spiermassa of vet opgebouwd wordt. Zo kan het stresshormoon cortisol er voor zorgen dat je extra vet op je buik opslaat. Bij de meeste mensen raken hormonen uit balans door slechte eetgewoontes, stress of een verkeerde beweeggewoontes.

Wist je dat hormonen veranderingen in jouw hele lichaam kunnen veroorzaken? Ze zijn van invloed op jouw interne functies, mentale scherpte, uiterlijk en emotionele stabiliteit. Het is dus belangrijk dat jouw hormonen in balans zijn. Heb jij last van onverklaarbare gewichtstoename, depressie, stemmingswisselingen, een slecht slaappatroon, vermoeidheid of stress? Dan is de kans groot dat jouw hormonen uit balans zijn!

Overzicht klachten

Hieronder zijn veel voorkomende klachten weergegeven, deze klachten zijn vaak goed behandelbaar en te verhelpen met orthomoleculaire therapie.

New Life 4 You

New Life 4 You is gespecialiseerd in een zeer persoonlijke & klantgerichte aanpak en heeft als doel om jou te helpen bij het bereiken van een klachtvrij, natuurlijk gezond en fit leven.

Ready for
a ‘new life’?

Neem contact op via ons contactformulier of:

Bel ons op

06-23860612

Stuur ons een mail

anouk@newlife4you.nl

4 + 2 =