06-23860612 anouk@newlife4you.nl

De behandeling

Behandeling

Tijdens het 1ste consult gaan we op zoek naar de mogelijke oorzaken van jouw klachten, omdat het van essentieel belang is om dit nauwkeurig te doen zal het 1ste consult ook meer tijd in beslag nemen. De behandeling is voor een ieder verschillend, maar vaak kunnen de klachten verholpen worden door het aanpassen van de voeding en leefstijl. Daar waar nodig zullen er veranderingen ingevoerd worden met eventueel toevoeging van suppletie.

Tijdens het 2e consult bespreken we de vooruitgang a.d.h.v. het advies dat tijdens het 1ste consult is besproken. Op basis van hoe jij je voelt gaan we bepalen of het nodig is om aanpassingen te doen aan het advies, voeding en/of leefstijl. Tijdens elk consult bepalen we de voortgang en bekijken we samen of het nodig is om een nieuw consult te plannen. Het doel is om natuurlijk met zo min mogelijk afspraken jou weer klacht -en pijnvrij, gezond en fit te krijgen!

 

Overzicht klachten

Hieronder zijn veel voorkomende klachten weergegeven, deze klachten zijn vaak goed behandelbaar en te verhelpen met orthomoleculaire therapie.

New Life 4 You

New Life 4 You is gespecialiseerd in een zeer persoonlijke & klantgerichte aanpak en heeft als doel om jou te helpen bij het bereiken van een klachtvrij, natuurlijk gezond en fit leven.

Ready for
a ‘new life’?

Neem contact op via ons contactformulier of:

Bel ons op

06-23860612

Stuur ons een mail

anouk@newlife4you.nl

8 + 15 =